Wil je niet meer overmand worden door angsten, emoties of onzekerheden? Maar wel beter in je vel zitten en leven vanuit je hart? Vrij zijn van psychische klachten, gedragsproblemen of verslavingen? Weer terug op de rit komen na een burnout en kracht halen uit de ballast van een getraumatiseerd verleden?

In het boek 'De Overwinning' geeft auteur Rob Derksen handvatten om disbalansen te overwinnen. Hierbij gaat hij vooral uit van eigen kracht. Derksen is afgestudeerd op de hotelschool te Maastricht, werkte in de verkoop van bedrijven. Na een burn-out zag hij het licht. Door een persoonlijke ontwikkeling werkte hij zich op tot coach, trainer en therapeut. Hij heeft een eigen praktijk, 'Elfenlicht'.

Eigen kracht

In de samenvatting van 'De overwinning' vertelt Derksen: "Zeker is dat mogelijk als je het pad van bewustwording en heling op durft te gaan en anders leert kijken naar jezelf, jouw disbalansen en jouw klacht. Jij hebt alles in je om een autonoom, krachtig, vitaal en liefdevol leven te leiden. Trauma's zijn te overwinnen, emoties en angsten zijn te verwerken. Je bént niet ziek, ook al heb je een psychische diagnose. Je kunt loskomen van medicatie, ook al zeggen artsen en psychiaters anders."

'Je gaat dan leven in plaats van overleven.'

"Als emotionele gebeurtenissen worden verwerkt (absoluut iets anders dan een plekje geven), de 'berging' met jouw ongebruikte kwaliteiten wordt uitgepakt, je weer in contact komt met jouw oorspronkelijke kracht en identiteit (de ziel) en je de stappen durft te nemen die jouw hart je ingeven, dan zal je meer in balans komen met jezelf en zullen emoties en psychische klachten afnemen. Je gaat dan leven in plaats van overleven. Verwerking van ons verleden levert kracht, ruimte, autonomie en plezier op. Je komt weer bij jouw passie en je bezieling."

'Ik hoop dat ook jij en jouw omgeving deze overwinning zullen gaan ervaren.'

"De handvatten die ik je in dit boek aanreik, heb ik op mijzelf toegepast en weet daarom uit ervaring dat ze werken. Mijn jarenlange werk als coach, therapeut en trainer doet mij vol overtuiging vaststellen dat veel meer mensen in staat zijn hun emoties en disbalansen te overwinnen en vrij van psychische klachten en medicatie hun leven kunnen leven."

"Ik hoop dat ook jij en jouw omgeving deze overwinning zullen gaan ervaren."

Het boek 'De Overwinning' is verkrijgbaar via deze link.

Wil je niet meer overmand worden door angsten, emoties of onzekerheden? Maar wel beter in je vel zitten en leven vanuit je hart? Vrij zijn van psychische klachten, gedragsproblemen of verslavingen? Weer terug op de rit komen na een burnout en kracht halen uit de ballast van een getraumatiseerd verleden?

In het boek ‘De Overwinning’ geeft auteur Rob Derksen handvatten om disbalansen te overwinnen. Hierbij gaat hij vooral uit van eigen kracht. Derksen is afgestudeerd op de hotelschool te Maastricht, werkte in de verkoop van bedrijven. Na een burn-out zag hij het licht. Door een persoonlijke ontwikkeling werkte hij zich op tot coach, trainer en therapeut. Hij heeft een eigen praktijk, ‘Elfenlicht’.

Eigen kracht

In de samenvatting van ‘De overwinning’ vertelt Derksen: “Zeker is dat mogelijk als je het pad van bewustwording en heling op durft te gaan en anders leert kijken naar jezelf, jouw disbalansen en jouw klacht. Jij hebt alles in je om een autonoom, krachtig, vitaal en liefdevol leven te leiden. Trauma’s zijn te overwinnen, emoties en angsten zijn te verwerken. Je bént niet ziek, ook al heb je een psychische diagnose. Je kunt loskomen van medicatie, ook al zeggen artsen en psychiaters anders.”

‘Je gaat dan leven in plaats van overleven.’

“Als emotionele gebeurtenissen worden verwerkt (absoluut iets anders dan een plekje geven), de ‘berging’ met jouw ongebruikte kwaliteiten wordt uitgepakt, je weer in contact komt met jouw oorspronkelijke kracht en identiteit (de ziel) en je de stappen durft te nemen die jouw hart je ingeven, dan zal je meer in balans komen met jezelf en zullen emoties en psychische klachten afnemen. Je gaat dan leven in plaats van overleven. Verwerking van ons verleden levert kracht, ruimte, autonomie en plezier op. Je komt weer bij jouw passie en je bezieling.”

‘Ik hoop dat ook jij en jouw omgeving deze overwinning zullen gaan ervaren.’

“De handvatten die ik je in dit boek aanreik, heb ik op mijzelf toegepast en weet daarom uit ervaring dat ze werken. Mijn jarenlange werk als coach, therapeut en trainer doet mij vol overtuiging vaststellen dat veel meer mensen in staat zijn hun emoties en disbalansen te overwinnen en vrij van psychische klachten en medicatie hun leven kunnen leven.”

“Ik hoop dat ook jij en jouw omgeving deze overwinning zullen gaan ervaren.”

Het boek ‘De Overwinning’ is verkrijgbaar via deze link.