Inspiratie, kracht en heling, iedereen zoekt en haalt ze ergens anders vandaan. Voor Vicky, Cindy en Lieky is het duidelijk waar zij hun kracht vonden op het moment dat zij het het hardste nodig hadden. Kracht om het leven aan te kunnen, kracht als inspiratiebron en kracht om te helpen helen wat stuk was, vonden zij in zichzelf.

Overleefd

Vicky (50) - getrouwd en moeder - is een vrouw met een angstaanjagend verleden. Toch herrees ze met een kracht die aan het ongelooflijke grenst. Vicky is ambassadeur van de organisatie Samen Sterk zonder Stigma.

Dat ik ooit een autobiografisch boek zou schrijven, had ik nooit durven dromen. Ik, een vrouw met psychische problemen, met ernstige beperkingen, voor wie een keuze voor de dood vaak vele malen logischer leek dan het leven. Mijn verleden is getekend door jaren van seksueel misbruik en verkrachting, ik heb in een sekte gezeten maar ben daar uiteindelijk uit ontsnapt, ik heb talloze malen op de rand van het leven gestaan, vastbesloten om te springen, ik had er reden genoeg voor. Maar toch heb ik alles wat me is aangedaan en wat ik heb meegemaakt, overleefd.

Lees het volledige interview met Samen Sterk ambassadeur Vicky, én twee andere inspirerende dames, via deze link. Bronvermelding: mijn geheim 2019/25 Lydia Zittema.

Inspiratie, kracht en heling, iedereen zoekt en haalt ze ergens anders vandaan. Voor Vicky, Cindy en Lieky is het duidelijk waar zij hun kracht vonden op het moment dat zij het het hardste nodig hadden. Kracht om het leven aan te kunnen, kracht als inspiratiebron en kracht om te helpen helen wat stuk was, vonden zij in zichzelf.

Overleefd

Vicky (50) – getrouwd en moeder – is een vrouw met een angstaanjagend verleden. Toch herrees ze met een kracht die aan het ongelooflijke grenst. Vicky is ambassadeur van de organisatie Samen Sterk zonder Stigma.

Dat ik ooit een autobiografisch boek zou schrijven, had ik nooit durven dromen. Ik, een vrouw met psychische problemen, met ernstige beperkingen, voor wie een keuze voor de dood vaak vele malen logischer leek dan het leven. Mijn verleden is getekend door jaren van seksueel misbruik en verkrachting, ik heb in een sekte gezeten maar ben daar uiteindelijk uit ontsnapt, ik heb talloze malen op de rand van het leven gestaan, vastbesloten om te springen, ik had er reden genoeg voor. Maar toch heb ik alles wat me is aangedaan en wat ik heb meegemaakt, overleefd.

Lees het volledige interview met Samen Sterk ambassadeur Vicky, én twee andere inspirerende dames, via deze link. Bronvermelding: mijn geheim 2019/25 Lydia Zittema.