Daniek is veertien als ze plotseling wordt overvallen door angsten en in een depressie belandt. Van een slimme, zelfbewuste puber - vrolijk en geestig - verandert ze in een bang, onzeker meisje. Haar omgeving begrijpt er niets van. De hulpverleners wijten haar depressiviteit aan de instabiele jaren van haar vroegste jeugd.

'De schrijfster hoopt met haar verhaal, lotgenoten en betrokkenen een hart onder de riem te steken.'

Dit boek beschrijft op een open manier de verschillende episodes die Daniek heeft doorgemaakt voordat de diagnose 'bipolaire stoornis' werd gesteld. De schrijfster hoopt met haar verhaal, lotgenoten en betrokkenen een hart onder de riem te steken.

Dineke Ypeij

Dineke Ypeij (1961) is van jongs af aan geboeid door taal. Tien jaar geleden begon ze met het schrijven van gedichten om haar, soms ingewikkelde, gevoelens in een bepaalde vorm te gieten. In 'DE SMAAK VAN HEMEL & HEL' schrijft ze over haar leven met een bipolaire stoornis. Niet alleen op een zware manier maar ook met de nodige humor.

Interesse in 'De smaak van hemel & hel'? Je kunt het boek hier aanschaffen. 

Daniek is veertien als ze plotseling wordt overvallen door angsten en in een depressie belandt. Van een slimme, zelfbewuste puber – vrolijk en geestig – verandert ze in een bang, onzeker meisje. Haar omgeving begrijpt er niets van. De hulpverleners wijten haar depressiviteit aan de instabiele jaren van haar vroegste jeugd.

‘De schrijfster hoopt met haar verhaal, lotgenoten en betrokkenen een hart onder de riem te steken.’

Dit boek beschrijft op een open manier de verschillende episodes die Daniek heeft doorgemaakt voordat de diagnose ‘bipolaire stoornis’ werd gesteld. De schrijfster hoopt met haar verhaal, lotgenoten en betrokkenen een hart onder de riem te steken.

Dineke Ypeij

Dineke Ypeij (1961) is van jongs af aan geboeid door taal. Tien jaar geleden begon ze met het schrijven van gedichten om haar, soms ingewikkelde, gevoelens in een bepaalde vorm te gieten. In ‘DE SMAAK VAN HEMEL & HEL’ schrijft ze over haar leven met een bipolaire stoornis. Niet alleen op een zware manier maar ook met de nodige humor.

Interesse in ‘De smaak van hemel & hel’? Je kunt het boek hier aanschaffen.