Samen Sterk verwelkomde dit jaar 19 nieuwe ambassadeurs in het team. Zij gingen aan de slag om psychische aandoeningen bespreekbaar te maken op hun werk, op school en in de ggz. Dit doen zij door op een positieve manier in gesprek te gaan en interactieve presentaties of workshops te geven. Dat dit van grote toegevoegde waarde is voor Samen Sterk behoeft geen betoog.

Maar wat brengt het ambassadeurschap hen?
Ambassadeur Anita: 'Ik voel mij sterker in mijn schoenen staan, gemotiveerd om weer nieuwe dingen op te pakken.'

Ambassadeur Arina: 'Ik merk dat ik de focus meer op mezelf leg en weer met plezier opensta voor verder ontwikkelen.'

Ambassadeur Angelique: 'Ik groei omdat ik mijn talenten kan inzetten om het over het stigma te hebben. Ik heb nu mijn verhaal mogen doen aan de burgemeester van Rotterdam Abutaleb en aan negen HR-adviseurs van het concern gemeente Rotterdam.'

Meer verhalen lezen: verken onze site. Of ook ambassadeur worden?

Samen Sterk verwelkomde dit jaar 19 nieuwe ambassadeurs in het team. Zij gingen aan de slag om psychische aandoeningen bespreekbaar te maken op hun werk, op school en in de ggz. Dit doen zij door op een positieve manier in gesprek te gaan en interactieve presentaties of workshops te geven. Dat dit van grote toegevoegde waarde is voor Samen Sterk behoeft geen betoog.

Maar wat brengt het ambassadeurschap hen?
Ambassadeur Anita: ‘Ik voel mij sterker in mijn schoenen staan, gemotiveerd om weer nieuwe dingen op te pakken.’

Ambassadeur Arina: ‘Ik merk dat ik de focus meer op mezelf leg en weer met plezier opensta voor verder ontwikkelen.’

Ambassadeur Angelique: ‘Ik groei omdat ik mijn talenten kan inzetten om het over het stigma te hebben. Ik heb nu mijn verhaal mogen doen aan de burgemeester van Rotterdam Abutaleb en aan negen HR-adviseurs van het concern gemeente Rotterdam.’

Meer verhalen lezen: verken onze site. Of ook ambassadeur worden?