Samen met werkgevers en werknemers ontwikkelen we informatie en instrumenten om de bespreekbaarheid van psychische aandoeningen op de werkvloer te bevorderen. Daarbij richten we ons vooral op grote bedrijven.

voor werkgevers

Werkgevers kunnen bij ons een beroep doen op:

  • Training: voor werknemers met een psychische aandoening, voor managers, voor HRM-medewerkers.
  • Advies:  over de waarden van een veilige werkvloer en de inzet van ambassadeurs daarbij, het  ontwikkelen van een plan van aanpak, enzovoorts.
  • Praktische ondersteuning: in de vorm van e-learningprogramma’s, uitwisseling tot stand brengen met andere bedrijven, organiseren van bijeenkomsten.

Neem voor meer informatie contact op met Klaas Pieter Derks, projectmanager.

word ambassadeur

De ambassadeurs van Samen Sterk maken verbinding met mensen om vooroordelen en stigmatisering rondom psychische aandoeningen te doorbreken. Hun rol is het in gang zetten van een beweging. Hoe ze dat doen? Een krachtig middel is het vertellen van hun persoonlijke verhaal. Dat kan op veel manieren, op veel momenten, voor verschillende (doel)groepen: met presentaties, blogs, theatervoorstellingen, op tv…

Op dit moment kun je je niet aanmelden als ambassadeur. Er komen op dit moment meer aanmeldingen binnen dan we kunnen verwerken, en we willen natuurlijk elke ambassadeur inzetten op zijn eigen kracht. Je kunt wel een ambassadeur boeken.

blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt deze voortaan een keer per maand.

Of volg Samen Sterk zonder Stigma op facebook, twitter en linkedin.