Je psychische aandoening ter sprake brengen op je werk… Niet altijd even makkelijk! Om je te helpen ontwikkelde Samen Sterk zonder Stigma de e-learning Openheid over psychische gezondheid. Een digitaal hulpmiddel met als doel: uitleggen wat psychische aandoeningen zijn en hoe belangrijk openheid hierbij is. Het enige dat jij hoeft te doen? Je collega’s en leidinggevende uitnodigen de e-learning te doorlopen.

De e-learning vergroot de kennis over psychische aandoeningen. Ook laat het zien dat openheid niet moeilijk is of iets voor anderen. Het helpt de volgende stap te verkleinen om te praten over je eigen aandoening en de impact hiervan op je werk. Openheid is een kwestie van doen. De e-learning bevat praktische tips, die uitnodigen om in gesprek te gaan. Persoonlijk contact werkt het beste tegen vooroordelen en discriminatie.

Beschikbaar

De e-learning is beschikbaar voor digitale leeromgevingen binnen organisaties of op de beveiligde leeromgeving van Samen Sterk zonder Stigma. Interesse? Je kan nu zelf een account aanmaken.  Voor vragen over en naar aanleiding van de e-learning kan je contact opnemen via info@samensterkzonderstigma.nl.

Om vast een indruk te krijgen, kun je hieronder de introductie bekijken:

 

 


Reacties:

‘Ik zou deze e-learning zeker gebruiken om het gesprek aan te gaan.’

‘Taboedoorbrekend!’