Met de nieuwe en gebruiksvriendelijke app van Samen Sterk zonder Stigma maak jij als werknemer stress meetbaar én bespreekbaar. Het in balans blijven op de werkvloer en in je privéleven heb je hiermee letterlijk zelf in de hand. De app wordt op dit moment ontwikkeld en zal te downloaden zijn via Play Store of de app store eind 2017.

Dagelijks inzicht in je gemoedstoestand, gedachten en gevoelens; contact met collega’s, vrienden en lotgenoten; gerichte ondersteuning en op een prettige manier je persoonlijke evenwicht bewaren op je werk: met deze app kan het allemaal, dankzij de beste functionaliteiten voor jou als werknemer.

functies

  • Dagboek: hiermee hou je (veranderingen in) je stemming bij en schrijf je precies datgene op wat op een bepaald moment en om een bepaalde reden belangrijk is voor jou. Een persoonlijk en effectief middel dat je, doordat je te allen tijde terug kunt bladeren, al snel een goed inzicht verschaft.
  • Oppeppers: speciaal voor jou, op die momenten dat je het wel even gebruiken kunt. Verder verklappen we niks; download de app om ze te ontdekken.
  • To do lists: deze geven overzicht en structuur en brengen de rust weer terug. Maak lijstjes aan voor elk gewenst moment, zowel zakelijk als privé, met de beschrijving die je wilt. Eenvoudig af te vinken en later nog eens opnieuw te bekijken.
  • Chatmodule: hiermee hou je contact met wie je wilt, wanneer je wilt. Nodig vrienden uit om te chatten, voeg collega’s toe om zaken te bespreken of vind herkenning en gelijkgestemdheid bij lotgenoten.
  • Plus: aanmaak persoonlijk profiel, ingebouwde blogmodule en nog heel veel meer!

UPX

Deze app is tot stand gekomen in samenwerking met UPX. Wil je weten wat UPX voor jou kan betekenen? Ontdek het op www.upx.nl