Wil jij een bijdrage leveren aan de acceptatie van mensen met een psychische kwetsbaarheid? Vooroordelen wegnemen en bespreken hoe buurtgenoten met en zonder psychische problemen prettiger kunnen samenleven? Doe mee!

bijeenkomsten

In een welkome wijk worden alle bewoners sociaal geaccepteerd. Veel gemeenten geven aandacht aan het samenleven met elkaar in de wijk. Vind  ook jij het belangrijk dat er binnen jouw gemeente bijeenkomsten voor professionals en wijkbewoners worden georganiseerd om psychische kwetsbaarheid in de wijk bespreekbaar te maken? Neem dan contact op met Petra van der Horst, projectleider Stigma in de wijk: 06-11086858 of p.vanderhorst@samensterkzonderstigma.nl

word ambassadeur

Steeds meer mensen met een psychische kwetsbaarheid wonen zelfstandig. Ze komen buren, winkeliers en vrijwilligers tegen die niet altijd weten hoe ze daarmee moeten omgaan. Deze buurtgenoten weten soms weinig over psychische aandoeningen, of hebben er vooroordelen over. Daarom is Samen Sterk een nieuw project gestart, In de wijk. Wil jij een bijdrage leveren aan de acceptatie van mensen met een psychische kwetsbaarheid? Vooroordelen wegnemen en bespreken hoe buurtgenoten met en zonder psychische problemen prettiger kunnen samenleven? Meld je dan aan als ambassadeur in de wijk. Hier lees je wat het inhoudt om ambassadeur te zijn.

blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt deze voortaan een keer per maand.

Of volg Samen Sterk zonder Stigma op facebook, twitter en linkedin.