Als je partner psychotisch of depressief is (geweest), dan word of werd je overrompelt door veel verschillende en verwarrende dingen. ‘Wat is er met mijn partner aan de hand?’, ‘Is de liefde over?’, ‘Wat kan ik wel en niet doen?’, ‘Is het mijn schuld?’ Dat zijn prangende vragen.

stef-linsen

Schrijver en psychiater Stef Linsen schreef de boeken 'Help, mijn partner heeft een depressie', en 'Help, mijn partner heeft een psychose'. Linsen beantwoordt in beide boeken verschillende vragen en geeft informatie over patiënten– & familieorganisaties en goede websites.

 

Als je partner psychotisch of depressief is (geweest), dan word of werd je overrompelt door veel verschillende en verwarrende dingen. ‘Wat is er met mijn partner aan de hand?’, ‘Is de liefde over?’, ‘Wat kan ik wel en niet doen?’, ‘Is het mijn schuld?’ Dat zijn prangende vragen.

stef-linsen

Schrijver en psychiater Stef Linsen schreef de boeken ‘Help, mijn partner heeft een depressie’, en ‘Help, mijn partner heeft een psychose’. Linsen beantwoordt in beide boeken verschillende vragen en geeft informatie over patiënten– & familieorganisaties en goede websites.