Stel je voor: een leven dat als een film aan je voorbijtrekt. Beeld je in: pech, geluk, verbinding, eenzaamheid, psychische kwetsbaarheid en gezond verstand. En welke rol heb jij als toeschouwer?

Verbeeldende voorstelling

Mirjam Giphart maakt een verbeeldende voorstelling met interactie, gebaseerd op haar levens/herstelverhaal waarbij duidelijk wordt dat pech en geluk een groot effect op kwaliteit van leven hebben. De voorstelling wordt gerealiseerd in samenwerking met Kracht van Beleving/Stichting Theater, Zorg & Welzijn en met steun van Samen Sterk zonder Stigma/ Socialrun.

Over Mirjam

Mirjam: "Mijn zelfbeeld is veel negatiever dan hoe anderen op mij reageren en mij zien. Toen ik opgenomen was vond ik het heel erg dat ik, slecht mens, wel bezoek kreeg en al die arme medepatiënten niet. Dat gaf mij kracht, om voor mezelf op te komen en ook voor die anderen op te staan. Tweede is dat ik altijd hoor(de) dat men zich bij mij geen psychische aandoening kan voorstellen."

'Mijn zelfbeeld is veel negatiever dan hoe anderen op mij reageren en mij zien.'

"Aan de hand van de “mooie plaatjes die zo vals getuigen van een fijne jeugd” (vrij naar Lennart Nijgh) wil ik laten zien dat mij, jou, iedereen het kan overkomen. Een vast onderdeel zal “kom maar op met je vooroordelen” zijn, zoals ik dat nu tijdens al mijn presentaties, gastcolleges en workshops doe. Daarmee verbreek ik direct de zogenaamde vierde wand om een verbinding met mijn publiek te maken."

Herstellen doe je niet alleen' gaat op 10 november van 19:30 tot 23:00 uur in première. Bekijk meer praktische informatie hier.

Stel je voor: een leven dat als een film aan je voorbijtrekt. Beeld je in: pech, geluk, verbinding, eenzaamheid, psychische kwetsbaarheid en gezond verstand. En welke rol heb jij als toeschouwer?

Verbeeldende voorstelling

Mirjam Giphart maakt een verbeeldende voorstelling met interactie, gebaseerd op haar levens/herstelverhaal waarbij duidelijk wordt dat pech en geluk een groot effect op kwaliteit van leven hebben. De voorstelling wordt gerealiseerd in samenwerking met Kracht van Beleving/Stichting Theater, Zorg & Welzijn en met steun van Samen Sterk zonder Stigma/ Socialrun.

Over Mirjam

Mirjam: “Mijn zelfbeeld is veel negatiever dan hoe anderen op mij reageren en mij zien. Toen ik opgenomen was vond ik het heel erg dat ik, slecht mens, wel bezoek kreeg en al die arme medepatiënten niet. Dat gaf mij kracht, om voor mezelf op te komen en ook voor die anderen op te staan. Tweede is dat ik altijd hoor(de) dat men zich bij mij geen psychische aandoening kan voorstellen.”

‘Mijn zelfbeeld is veel negatiever dan hoe anderen op mij reageren en mij zien.’

“Aan de hand van de “mooie plaatjes die zo vals getuigen van een fijne jeugd” (vrij naar Lennart Nijgh) wil ik laten zien dat mij, jou, iedereen het kan overkomen. Een vast onderdeel zal “kom maar op met je vooroordelen” zijn, zoals ik dat nu tijdens al mijn presentaties, gastcolleges en workshops doe. Daarmee verbreek ik direct de zogenaamde vierde wand om een verbinding met mijn publiek te maken.”

Herstellen doe je niet alleen’ gaat op 10 november van 19:30 tot 23:00 uur in première. Bekijk meer praktische informatie hier.