Op zondag 24 september onthalen we de teams van de Socialrun weer op een feestelijke manier! Het militair oefenterrein de Vlasakkers in Soest is normaal gesproken niet toegankelijk voor publiek. Maar op zondag 24 september toveren wij van 12.00 tot 20.00 uur deze voormalige stallingsplaats van F16’s om tot een Te gek!? festivalterrein. We maken er een leuk feestje van. Ben jij erbij?

Op het schitterende terrein van Defensie aan de Van Weerden Poelmanweg worden tijdens het Te gek!? festival alle teams van de Socialrun feestelijk ontvangen. Onder andere DJ Wild Fever en de Barefoot Band zorgen voor een feestelijk tintje. Er is volop eten en drinken en voor de kleintjes is er een kinderhoek. Daarnaast zijn er stands voor geïnteresseerden waar je onder andere informatie krijgt over de projecten van de Socialrun.

Het Te gek?! festival is voor iedereen gratis toegankelijk, ook parkeren is gratis. Vanaf het centraal station in Amersfoort vertrekt elk uur vanaf 12.00 uur een bus naar het festivalterrein. Je vindt de bus op de kiss and ride zone aan de voorkant van het station. Vanaf het terrein gaat dezelfde bus ook weer terug naar Amersfoort CS tot 19.30 uur.

Op de hoogte blijven? Mis niets, volg ons evenement op Facebook en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

 

 Komen met OV:

 

Op de hoogte blijven? Mis niets, volg ons evenement op Facebook en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.